BISO Weekend workshop in Naarden (NL)  met Nele Vandezande

Dansen naar de Diepte van de Ziel

Heb je ooit het verlangen gevoeld naar iets diepers, iets spiritueels dat diep van binnen aan je knaagt? Ben je nieuwsgierig naar de kracht die schuilt in de connectie met je energetisch lichaam en je ziel? Welkom bij “Hunger for Spirit,” een workshop die je uitnodigt om de reis naar je innerlijke zelf te verkennen door middel van beweging en dans.

De Kracht van Expansie

In ons dagelijks leven worden we vaak meegesleept door de drukte en hectiek van de wereld om ons heen. We raken soms losgekoppeld van onszelf en onze diepere verlangens. In “Hunger for Spirit” nodigen we je uit om te vertragen, te ademen en je te verbinden met je innerlijke bron van energie en wijsheid. Door middel van dans en beweging zullen we de kracht van expansie ontdekken, waarbij we onze fysieke grenzen overstijgen en ons openstellen voor het grotere geheel.

Durven Leunen in het Grotere

Het is vaak eng om buiten onze comfortzone te treden en te vertrouwen op iets groters dan onszelf. Maar juist in dat vertrouwen kunnen we de diepste en meest vervullende aspecten van ons leven ontdekken. In deze workshop moedigen we je aan om te durven leunen in het grotere, om je over te geven aan de stroom van het leven en te vertrouwen op je eigen intuïtie en innerlijke kracht.

Datum : 23, 24 en 25 feb. 2024

Waar : Nia Moves Dance Studio (eerste verdieping), Amersfoortsestraatweg 16, 1411HD Naarden

Inschrijven : gebeurt via Linda Kant. linda@phoenixdance.eu, 0031/611234228