Een individueel groeitraject is een pakket waarbij je op jouw tempo en volgens jouw noden samen met ons een reis maakt doorheen een unieke combinatie van individuele begeleidingen & groepsworkshops.

Met behulp van een coach stel je je eigen traject samen. Je stapt in diverse groepsworkshops die ook afzonderlijk toegankelijk zijn door cursisten die onze workshops los wensen te volgen. Deze groeitrajecten gaan dus niet door met een vaste groep, je zal verschillende groepen mensen op je pad ontmoeten. Het voordeel hiervan is dat je op jouw eigen tempo kan groeien en ontdekken.

Je werkt rond een eigen gekozen thema of onderwerp. Voorbeeld stress en burn-out, faalangst, weerbaarheid, verandering, rouwproces, mogelijkheden leren zien, flexibiliteit, durven Ja/Nee zeggen, enz…

Vraag een oriëntatiegesprek

Op jouw maat!

Wees gerust creatief en stel ook je eigen thema of combinatie van workshops en begeleidingen aan ons voor. De combinaties zijn oneindig. Mensen die zich toewijden aan een traject kunnen genieten van een korting van 10% op groepsmodules uit ons aanbod. Deze korting is reeds berekend in de totaalprijs van het groeitraject.
Vraag een oriëntatiegesprek

Hoe inschrijven

Alle inschrijvingen verlopen via een oriëntatiegesprek waarin we vraag en aanbod op elkaar afstemmen, het pakket vastleggen in een overeenkomst en alle praktische vragen bespreken. Neem contact op met de coach van je keuze of gebruik onderstaande link om een gesprek aan te vragen.

Vraag een oriëntatiegesprek

Onze troeven

De begeleiders hebben jarenlange ervaring en deskundigheid op vlak van de inhoud van het groeitraject.
De verschillende therapeuten en coaches werken samen in een team en kunnen overleggen om je zo op de meest optimale manier te kunnen ondersteunen in je groeiproces.
Via de individuele begeleiding helpen we je op weg om praktisch aan de slag te gaan met wat je leert in de workshops in je dagdagelijks leven.