Verbondenheid creëren met Kurt Pattyn

Ceremonie ziet er uiterlijk vaak uit als begeleide meditatie avonden. Er wordt focus gevraagd in zit of lig, maar toch is de doelstelling en techniek anders. Er wordt in groep via een geleide oefening gewerkt. Een ceremonie doe je altijd met minimum twee want hier ligt de nadruk op het herstellen en creëren van verbondenheid. Dit is een manier om kracht op te doen via verbondenheid en om heling te ervaren op een meer ceremoniële manier. In ceremonie wordt er vooral rond het energetisch lichaam gewerkt.

Het aanbod

Open avonden of reeks

Deze avonden bieden een mooie en zachte manier om meer contact te maken met de spirituele dimensies in en buiten ons lichaam. De sessies gebeuren in zit of lig en zijn niet belastend voor mensen met fysieke beperkingen. Deze avonden staan open voor iedereen. Is dit jouw eerste kennismaking of ken je het reeds, iedereen is welkom!

Je kan deze avonden elk op zich volgen.

Bekijk het volledige programma

Het aanbod staat chronologisch met de eerstvolgende workshop bovenaan. Wanneer er niets verschijnt, zijn de reeksen, lessen etc.. reeds gestart. Hou de site in het oog voor het nieuwe aanbod.