Dans, beweging en therapie groeitraject : Resource & resilience

Resource and resilience, staat voor hulpbronnen en weerbaarheid. Het is een groeitraject waar je een combinatie aantreft van dans, beweging & therapy in groep en individuele begeleiding. Op zoek naar jouw hulpbronnen en om weerbaar te worden in situaties waar je nu nog steeds onderuit gaat. Via beweging en reflecteren zicht krijgen op de onderstromen en patronen.

Dans en beweging zijn uitermate belangrijek en reeds wetenschappelijke bewezen aspecten in onze gezondheid en bewustwordingsproces.

Therapy in motion is een combinatie van 2 werelden. De dans en therapie. Gebeurtenissen, verhalen, overtuigingen, gevoelens etc… liggen opgeslagen in ons lichaam en bewegingspatronen. Therapy in motion is een prachtige tool om via beweging en individuele ondersteuning te luisteren naar die beweging en te zien hoe we een stap verder geraken. Dit traject bestaat uit reeks met vaste groep en individuele sessies met Nele Vandezande.

Iedere groepssessie wordt volgens een zelfde structuur opgebouwd. Met de groep gaan we samen een uur bewegen volgens de principes van Open Floor. Daarna krijgt elke deelnemer zijn “Open Floor”. Daarbij gaat de danser samen met Nele op zoek naar wat het lichaam vertelt. De groep leert observeren om zo reflectie te kunnen maken naar zichzelf. We gaan dus bewegen en delen, kijken hoe het ons kan ondersteunen. Erkennen en herkennen vormen, de kracht van de beweging, de taal van de beweging doorvoelen en bekijken vormen de sleutels tot deze sessie.

Velen hebben de dansmicrobe reeds te pakken en willen zich hierin verdiepen met zowel werken in groep als 1 op 1. Maar er ook willen zijn als spiegel voor de ander.

Er wordt met hele kleine groepen gewerkt. Kleine groep, 4 tot 8 deelnemers. De individuele sessies zijn therapy in motion sessies met Nele.

Opbouw

Inhoud & Prijs

Inhoud:
Reeks therapy in motion (7 /8 sessies) op woensdag (9u30-12u30):
3 losse sessies naar keuze ( 5R op dinsdagavond en/of OFM op zondagsvoormid. )
4 individuele bewegingscoachingsessies met Nele

richt prijs: 900 euro

Praktische info