Therapy in motion – Dans & bewegingstherapie – Reeks op woensdagvoormiddag olv Nele Vandezande

Therapy in motion is een combinatie van 2 werelden. De dans en therapie. Gebeurtenissen, verhalen, overtuigingen, gevoelens etc… liggen opgeslagen in ons lichaam en bewegingspatronen. Therapy in motion is een prachtige tool om via beweging en individuele ondersteuning te luisteren naar die beweging en te zien hoe we een stap verder geraken.

Iedere sessie wordt volgens een zelfde structuur opgebouwd. Met de groep gaan we samen een uur bewegen volgens de principes van Open Floor. Daarna krijgt elke deelnemer zijn “Open Floor”. Daarbij gaat de danser samen met Nele op zoek naar wat het lichaam vertelt. De groep leert observeren om zo reflectie te kunnen maken naar zichzelf. We gaan dus bewegen en delen, kijken hoe het ons kan ondersteunen. Erkennen en herkennen vormen, de kracht van de beweging, de taal van de beweging doorvoelen en bekijken vormen de sleutels tot deze sessie.

Voor wie ? Mensen die echt een diepe duik willen nemen in zichzelf, reeds gewoon zijn om hun lichaam te bewegen, zin hebben in zowel groep als 1 op 1 werk. Er zijn als spiegel voor de ander.

Hoeveel mensen ? Kleine groep, max 8 deelnemers.

Hoe inschrijven? Stuur een mail naar nele@souldance.be

Bekijk het programma.

Het aanbod staat chronologisch met de eerst volgende workshop bovenaan. Wanneer er niets verschijnt, zijn de reeksen, lessen etc.. reeds gestart. Hou de site in het oog voor het nieuwe aanbod.