Dans de 5 ritmes® met Nele Vandezande

Ons lichaam is een opslagplaats van informatie, de plaats waar spanningen voelbaar en zichtbaar zijn. Een plaats waar de verhalen in een vorm gegoten zitten. Via ons lichaam krijgen we zonder woorden toegang tot onze verhalen, maar vooral leren we deze vloeibaar te maken om ze te kunnen loslaten. Zo kan je via beweging sessies stapsgewijs jezelf en de signalen van je lichaam beter leren kennen, je lichaam leren ontspannen om zo in de kracht van je lichaam te komen.

De 5 ritmes vormen een methode om terug in contact te komen met je lichaam. Via de 5 ritmes word je op een actieve manier uitgenodigd om je aandacht naar binnen te richten. De 5 ritmes zijn Flowing, Staccato, Chaos, Lyrische en stilte. Het is in eerste plaats een leuke manier van bewegen om heel veel spanningen los te laten, jezelf tot rust te brengen en terug op te laden. Ieder ritme heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten waardoor je telkens andere facetten van jezelf leert kennen.

uitgebreide info dans & beweging

Bekijk het volledige programma

Het aanbod staat chronologisch met de eerstvolgende workshop bovenaan. Wanneer hier niets staat, zijn de reeks van start gegaan en de open lessen reeds voorbij. Hou de site in het oog, we vullen de nieuwe data steeds aan.