ruimtes te huur

Interesse om ruimtes te huren?

We verhuren onze ruimtes op jaarbasis voor specifieke dagen of dagdelen. Vraag info - mail nele@souldance.be
ruimtes te huur

Welkom bij Souldance

thuiskomen

ontspannen

groeien

verdiepen

tot rust komen

herbronnen

ontdekken

Onze accomodatie

Onze grootste ruimte biedt geen beperkingen qua omvang voor de lessen dans de 5 ritmes en andere lessen die vertrekken vanuit lichamelijke bewegingsoefeningen, zelfs voor grotere groepen. De vloeren in OSB zijn warm en gezellig en vanuit deze zaal heb je zicht op onze tuin. Er wordt gewerkt met een professionele muziekinstallatie met 2 cd-spelers, mengtafel, aansluiting voor computer en 4 luidsprekers voor een optimale geluidskwaliteit. Er zijn futons (meditatie- en ontspanningsmatten), meditatiekussens, zachte dekens en kussens ter beschikking. In het midden van de zaal prijkt een mooie luster, die we als geschenk gekregen hebben van onze studenten bij de opening van dit gebouw. We zijn nog steeds erg dankbaar voor dit cadeau!
Deze ruimte wordt vooral gebruikt voor de lessen attitudevorming binnen professionele opleidingen van de academie en de lessen Tibetaanse yoga, bewust ontspannen, massage, ea. Het is een rechthoekige, gezellige ruimte met rustgevende kleuren en een warme vloer in OSB. Sfeerlicht zorgt voor een ontspannend effect. Er zijn futons (meditatie- en ontspanningsmatten), meditatiekussens, zachte dekens en kussens ter beschikking voor de cursisten en studenten.
Deze ruim verlichte ruimte is ideaal voor groepen van 10 tot 25 personen, maar kan ook dienst doen voor bijscholingen of voordrachten voor grotere groepen. Het rechthoekig theorielokaal is standaard ingericht in 2 delen. In het theoriegedeelte kan iedere student of cursist beschikken over een schrijftafel die het nodige gemak biedt om de lessen te kunnen volgen. De lesgevers in Souldance werken voor het grootste deel van de theorielessen met geprojecteerde PowerPoint presentaties, een wit schrijfbord en/of een ‘flip-over’. We beschikken over divers didactisch materiaal, waaronder een bibliotheek voor onze studenten, een demonstratieskelet, een 3D voorbeeld van de hersenen, een meridianenpop, etc. Het praktijkgedeelte van het lokaal beschikt over een 10-tal behandeltafels om de vaardigheden in de aangeleerde methodes en technieken in te oefenen. Elke behandeltafel is voorzien van een sponzen hoes, een zacht deken en een kussen om een maximaal comfort te bekomen. Het licht kan in sfeermodus gezet worden om het ontspannend effect voor de ontvanger te verhogen.
Dit is een gezellige ruimte ingericht met een salon en een gedeelte met tafels en huiselijke stoelen voor de lunchpauzes. Studenten staan zelf in voor de bediening en opkuis (met vaatwas) in een beurtrolsysteem. Je kan je lunchpakket meebrengen of eventueel deelnemen aan de gezamenlijke bestelling broodjes of slaatjes die geleverd worden door firma ‘het broodje’ uit Gullegem. Daarnaast is er een mogelijkheid om eigen gerechten op te warmen in de microgolfoven.
Ook voor individuele begeleiding ben je welkom in Souldance. Op de bovenverdieping zijn gezellige praktijkruimtes ingericht.
Souldance beschikt over 3 stageruimtes die dienen als oefenruimte voor de studenten uit de professionele opleidingen van de academie. Hier worden, al dan niet onder begeleiding van een lesgever, technieken en methodes ingeoefend met ‘oefencliënten’, vaak mensen die in het vormingscentrum les volgen. Elke ruimte beschikt over een eigen verwarming, sfeervolle kleuren en licht, een behandeltafel met kussen en deken.
  • Een ruime inkomhal
  • Kleedkamer met kapstokken en zitbanken/stoelen
  • Ruim rek voor schoenen in de hal, ons centrum is volledig schoenenvrij!
  • 3 zittoiletten voor dames en heren
  • 1 statoilet voor heren
  • Tuin met buitenmeubilair voor zonnige lunchpauzes in de lente en zomer
  • Ruime parkeermogelijkheid bij onze bevriende buren van ‘Het Zilveren Spoor’

Onze locatie

Moorsele (deelgemeente van Wevelgem) grenst aan Kortrijk in West-Vlaanderen

Overheulestraat 237, 8560 Moorsele
Phone: +32 51 705570 (NIEUW)
Web: www.souldance.be

Sfeerbeelden