Dans en beweging groeitraject : Be . moved

Be.moved is een groeitraject waar je een combinatie aantreft van losse lessen, reeksen, weekendworkshops en individuele begeleiding.

Dans en beweging zijn een uitermate belangrijk en reeds wetenschappelijke bewezen aspecten in onze gezondheid en bewustwordingsproces. Wie je bent, waar je vastgeraakt en wat je kwaliteiten zijn kan je via dans en beweging ontdekken. Je leert niet alleen op fysiek niveau waar je spanningen en mogelijkheden zitten. Emotioneel word je via deze workshops ook weerbaarder en leer je meer en meer omgaan met emoties en hun krachten. Dans is ook een actieve vorm van meditatie en ondersteunt dus ook onze mentale mogelijkheden. De aandacht en focus die gevraagd wordt om je beweging te volgen en je mogelijkheden te exploreren helpen je niet alleen in het hier en nu te komen maar verhogen ook je vermogen om flexibiliteit aan te wenden, nieuwe mogelijkheden te zien en out of the box te denken. We gebruiken 2 bewegings- en dansmethodieken die elk unieke zijn en verschillende aspecten van jezelf naar voor brengen. Dans de 5 ritmes en Open Floor movement. We leven in beweging en deze vormen van beweging helpen ons om onszelf en onze reactie tov van anderen beter te begrijpen. Velen hebben de dansmicrobe reeds te pakken en willen zich hierin verdiepen. Of misschien heb je nog nooit gedanst en voel je de “roep” om er gewoon aan te beginnen. Wil je een volledig jaar aan de slag met dans en hoe dit je leven en lijf beïnvloedt? Wil je hiernaast ook individuele bewegingsessies met Nele dan is deze jaartraining misschien iets voor jou.

Opbouw

met Nele Vandezande

 • 3 dans de 5 ritmes reeksen : herfst, winter en lentereeks
  2 Open Floor movement weekend workshops (The body matrix en Grounding in relations)
  5 losse sessies naar keuze ( 5R op vrijdagavond en/of OFM op zondagsvoormid. )
  4 individuele bewegingscoachingsessies met Nele
 • start : op elk moment naar eigen keuze
 • prijs totaal : 1109 euro

  Inschrijving : mail nele@souldance.be

  Dit groeitraject kan aangevuld worden met individuele sessies of andere workshops naar keuze.

Praktische info

Als je op deze pagina geen link naar praktische gegevens kan vinden, dan is het groeitraject reeds gestart of zijn de data nog niet beschikbaar. Neem dan contact met ons op en we bekijken of je jou verder kunnen informeren.