Groeitrajecten

Souldance biedt reeds 25 jaar naast workshops en opleidingen, persoonlijke groeitrajecten aan. We specialiseerden ons in trajecten van minimum 1 jaar waar je zowel in een specifiek pakket of pakket op maat een jaar begeleid wordt.

Wat ons zo uniek maakt is dat we verschillende disciplines voor zowel groepslessen als individuele begeleiding in huis hebben. EN we de pakketten en begeleiding opbouwen volgens het “Model van Centering”.

Wat betekent dit?

Ieder persoon en elk thema benaderen we vanuit verschillende invalshoeken, toegangspoorten en technieken zodat je een breder beeld en totaal pakket instapt. Je leert begrijpen hoe het thema je leven beïnvloedt en je krijgt zicht op wat je stapsgewijs kan aanpakken. Je maakt kennis met de emotionele processen die ervoor zorgen dat je niet uit de vicieuze cirkel kan stappen en deze emoties leer je constructief gebruiken. Daarnaast gaan we vooral met ons lichaam aan de slag en leren voelen welke spanning en beweging, verdediging mechanismen we automatisch aanwenden wanneer we getriggerd worden. En wat te doen om hierdoor te bewegen en de spanning te kunnen lossen. We gebruiken ons lichaam omdat we deze altijd bijhebben in iedere situatie in ons leven. Door de impulsen en bewegingen te leren observeren en kennen, kan je in gelijk welke situatie het geleerde toepassen. Daarnaast ervaar je wat dit doet met je energie.

Waarom een jaarbegeleiding ?

Dit kan om heel uiteenlopende redenen.

 1. Specifieke vraag – probleem waar je al jaren mee rondloopt en zicht wil op krijgen.
 2. Een thema waarrond je diepgaand wil werken.
 3. Een diepe intense begeleiding vanuit een aangeboden technieken (vb dans) waardoor je naast de groepslessen ook individueel begeleid kan worden om een stap verder te zetten in het begrijpen van en onderzoeken naar…
 4. Je sowieso bij ons altijd een combinatie van workhops volgt en deze wil combineren met individuele begeleiding.
Voor wie ?

Personen met o.a. chronische klachten, diverse thema’s of specifieke vragen. Mensen die persoonlijke competenties willen verwerven/uitdiepen, op zoek zijn naar, diepgaande persoonlijke reis willen maken, ondersteuning willen om hun kwaliteiten, dromen en mogelijkheden in hun leven neer te zetten. Mensen die willen leren omgaan met veranderingen in hun leven. Werkgerelateerde thema’s, ouder/kind thema’s enz…

(vb : stress, burn out, slaapproblemen, relatieproblemen, oefenen in leiderschap, zelfvertrouwen, creativiteit, flexibiliteit, omgaan met chaos en verandering, enz…)

Een persoonlijk groeitraject is een totaalpakket waarbij je gedurende één (of meer) jaar samen met ons een reis maakt doorheen een unieke combinatie van individuele begeleidingen & groepsworkshops. Je stapt in een programma zodat je in alle veiligheid jezelf kan leren kennen, verdiepen en groeien.

De prijs van alle groeitrajecten omvat 10% korting op de groepssessies.

Ons aanbod

IMG_2469

Centered living

 • 1 tot 4 jaar
 • start: sept. ’25
Meer info
IMG_2469

Relatie Groeitraject

 • 2 jaar
 • start: sept. ’25
Meer info

BE. moved

 • 1-jaar
 • start : sept. ’24
Meer info

Resources & Resilience

 • 1-jaar
 • start : start sept. ’24
Meer info

Centering Introductie traject

 • 1-jaar
 • start : start sept. ’24
Meer info

Basis groeitraject in resonantie

 • 1-jaar
 • start : wanneer jij wil

Meer info

Individuele groeitrajecten op jouw maat

Een individueel groeitraject is een pakket waarbij je op jouw tempo en volgens jouw noden samen met ons een reis maakt doorheen een unieke combinatie van individuele begeleidingen & groepsworkshops. Met behulp van een coach stel je je eigen traject samen. Je stapt in diverse groepsworkshops die ook afzonderlijk toegankelijk zijn door cursisten die onze workshops los wensen te volgen. Deze groeitrajecten gaan dus niet door met een vaste groep, je zal verschillende groepen mensen op je pad ontmoeten. Het voordeel hiervan is dat je op jouw eigen tempo kan groeien en ontdekken.

Meer info
Vraag een oriëntatiegesprek

Interesse voor een van de voorgestelde trajecten?

Wil je een van deze voorgestelde trajecten volgen of er iets aan veranderen, toevoegen, weglaten, aarzel niet om vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan te vragen.
Vraag een oriëntatiegesprek
Vraag een oriëntatiegesprek

Op jouw maat!

Wees gerust creatief en stel ook je eigen thema of combinatie van workshops en begeleidingen aan ons voor. De combinaties zijn oneindig. Mensen die zich toewijden aan een traject kunnen genieten van een korting van 10% op groepsmodules uit ons aanbod. Deze korting is reeds berekend in de totaalprijs van het groeitraject.
Vraag een oriëntatiegesprek

Start binnenkort