Maak je keuze uit onze 4 inschrijvingsformulieren

Inschrijvingsvoorwaarden

Opleidingen en groeitrajecten

Voor groeitrajecten & langdurige opleidingen van 2 jaar of meer wordt gewerkt met een intakegesprek. Inschrijven voor het intakegesprek kan via de website of telefonisch. Een medewerker neemt contact op voor een afspraak.

Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of jouw verwachtingen en ons aanbod op elkaar afgestemd zijn. Zowel inhoudelijke als praktische aspecten worden besproken. Op het einde van het gesprek worden alle algemene voorwaarden op papier meegedeeld. Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld in 2 exemplaren. Betaling gebeurt steeds per overschrijving. Een betalingsspreiding kan worden aangevraagd, mits administratieve kosten.

Voor groeitrajecten en opleidingen van 1 jaar, is geen intakegesprek vereist. Als je je inschrijft via de website is de inschrijving definitief.

Losse lessen, Workshops & bijscholingen

INSCHRIJVEN en BETALING gebeurt ONLINE!!!!!

Je schrijft je in en betaalt direct online. In je mail ontvang je een toegangsbewijs, dit breng je mee bij de eerste les van een reeks of het moment dat de les of de workshop start. Je kan je inschrijven tot de dag zelf. Je ontvangt géén brief meer voor de start van de workshop. Indien je niet over internet beschikt, kan je telefonisch inschrijven en betaal je per overschrijving.

Indien je komt zonder inschrijven, wordt 15% van het cursusbedrag (min. 5 euro) extra aangerekend omwille van administratieve redenen.

Inschrijven à la carte

Combineer je min. 3 verschillende workshops? Schrijf je in tegelijkertijd in en vanaf 350 € krijg je 10% op alle workshops van jouw keuze. Op onze website is een inschrijvingsformulier voorzien voor à la carte inschrijvingen.

Neem gerust contact op met een Souldance medewerker als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van je pakket.

Algemene voorwaarden

Betaling

De betaling voor losse lessen, reeksen, workshops en à la carte gebeurt online bij inschrijving. Bijscholingen zonder KMO worden online betaald bij inschrijving, bijscholing met KMO volgen de KMO procedure (aanvinken op de inschrijvingsprocedure). Voor groeitrajecten en opleidingen wordt altijd gewerkt met overschrijving.

Factuur

Gelieve bij inschrijving te vermelden of je een factuur wenst en de juiste gegevens door te geven. Latere aanvragen kunnen niet meer verwerkt worden omwille van administratieve redenen. Voor elke opleiding en elk traject wordt een factuur opgemaakt.

Verantwoordelijkheid

Bij inschrijving verklaar je dat je de lessen volgt uit vrije wil en op eigen verantwoordelijkheid. Je meldt de lesgever op voorhand indien je in behandeling bent (fysiek of psychisch) en / of medicatie neemt. Indien je onder invloed van alcohol of drugs bent, wordt je de toegang tot de lessen geweigerd. Bij aanvang van bepaalde (langdurige) workshops vragen we dit schriftelijk te bevestigen bij de start. Bij iedere bewegingsles ben je vanaf het begin aanwezig. De opwarming die gegeven wordt, is bedoeld om letsels te voorkomen en de veiligheid te garanderen. Indien je te laat komt, doe je dit op eigen risico en verantwoordelijkheid.