Maak je keuze uit onze 2 inschrijvingsprocedures

Inschrijvingsvoorwaarden

Opleidingen en groeitrajecten

Voor groeitrajecten & langdurige opleidingen van 2 jaar of meer wordt gewerkt met een intakegesprek. Inschrijven voor het intakegesprek kan via de website of telefonisch. Een medewerker neemt contact op voor een afspraak.

Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of jouw verwachtingen en ons aanbod op elkaar afgestemd zijn. Zowel inhoudelijke als praktische aspecten worden besproken. Op het einde van het gesprek worden alle algemene voorwaarden op papier meegedeeld. Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld in 2 exemplaren. Betaling gebeurt steeds per overschrijving. Een betalingsspreiding kan worden aangevraagd, mits administratieve kosten.

Voor groeitrajecten en opleidingen van 1 jaar, is geen intakegesprek vereist. Als je je inschrijft via de website is de inschrijving definitief.

Losse lessen, Workshops & bijscholingen

INSCHRIJVEN en BETALING gebeurt ONLINE via ons nieuw ledenplatform.

Je schrijft je in en betaalt direct via ons ledenplatform.

Op jouw profiel van het platform vind je het volgende terug:

  • je inschrijving(en)
  • je aanwezigheden
  • een kalender die je kan koppelen aan jouw agenda.
  • de kostennota (vroegere factuur).
  • een attest voor de ziekenkas (voor de danslessen).

Indien je komt zonder inschrijven, wordt 15% van het cursusbedrag (min. 5 euro) extra aangerekend omwille van administratieve redenen. Hou er rekening mee dat de groep vaak volzet is.

Ondervind je problemen, aarzel niet om ons te mailen – info@souldance.be

Algemene voorwaarden

Betaling

De betaling voor losse lessen, reeksen, workshops en à la carte gebeurt online bij inschrijving. Voor groeitrajecten en opleidingen wordt altijd gewerkt met overschrijving.

Factuur

Met ons nieuw platform worden de facturen – omgedoopt tot kostennota’s. Bij elke inschrijving en betaling kan je deze terugvinden op jouw profiel.

Verantwoordelijkheid

Bij inschrijving verklaar je dat je de lessen volgt uit vrije wil en op eigen verantwoordelijkheid. Je meldt de lesgever op voorhand indien je in behandeling bent (fysiek of psychisch) en / of medicatie neemt. Indien je onder invloed van alcohol of drugs bent, wordt je de toegang tot de lessen geweigerd. Bij aanvang van bepaalde (langdurige) workshops vragen we dit schriftelijk te bevestigen bij de start. Bij iedere bewegingsles ben je vanaf het begin aanwezig. De opwarming die gegeven wordt, is bedoeld om letsels te voorkomen en de veiligheid te garanderen. Indien je te laat komt, doe je dit op eigen risico en verantwoordelijkheid.