Relaxatie training met Kristel Geers

Relaxatie is een vorm van ontspanning, gebaseerd op degelijke en wetenschappelijk bewezen methodes. Je wordt telkens binnen diverse actieve en passieve ontspanningsoefeningen en methodes begeleid. Deze oefeningen kan je naast de sessies makkelijk inzetten tijdens je dagdagelijks doen en laten. Even kiezen om te stoppen met waar je ook mee bezig bent, is zorgen voor jezelf en geeft je lichaam en geest de kans op adem te komen. Tijdens elke relaxatie avond wordt tevens gebruik gemaakt van mantra’s. Mantra’s zingen, beluiteren, herhalen brengen rust in je geest en kunnen tot diepe ontspanning leiden.

Het aanbod

In de veiligheid van een vaste groep leren we stapsgewijs technieken aan die ons ondersteunen naar ontspanning. Er wordt met kleine groepjes gewerkt.

Ben je met een groepje en wil je samen leren ontspannen, dan kan je bij ons terecht.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een persoonlijk groeitraject is een totaalpakket waarbij je gedurende 1 jaar samen met ons een reis maakt doorheen een unieke combinatie van individuele begeleiding en groepsworkshops. Je stapt in een programma zodat je in alle veiligheid jezelf kan leren kennen, verdiepen en groeien.

De prijs van alle groeitrajecten omvat 10% korting op individuele en groepsessies.

Bekijk het volledige programma.

Het aanbod staat chronologisch met de eerstvolgende workshop bovenaan.