Weekend workshop in Naarden (NL) – met Nele Vandezande

Menselijke wezen zijn, zoals alle zoogdieren, gemaakt voor relaties, gemaakt om naar iets/iemand toe en weg ervan te bewegen. Onze cellen kennen angst, honger, verlangen, liefde. Wat van nature gemakkelijk voor ons is, zal voor de meesten van ons moeilijker worden in de loop van ons leven. We sluiten ons af om onszelf te beschermen. We leren dat het makkelijker lijkt om alles alleen te doen. Maar door eenzaamheid en afscheiding ontzeggen we onszelf de diepe voeding die relaties ons kunnen geven.

Het is die honger naar verbinding die we dit weekend samen zullen verkennen.

Aan de hand van de embodiment tools van Open Floor zullen we via beweging en dans verkennen wanneer en hoe we ons openen en afsluiten en hoe we ook zelf de keuze kunnen maken om dichterbij te gaan of afstand te nemen. Hoe zou het zijn om weer te her-verbinden zonder terughoudendheid, maar tegelijk met zorg voor onszelf? De mogelijkheid om veilige en betekenisvol met anderen te verbinden is essentieel voor ons welzijn als mens. Belichaamd verbinding maken met anderen geeft ons de kans om te zorgen en voor gezorgd te worden; leert ons om liefde uit te drukken en te ontvangen; helpt ons om te leren en te groeien via verbinding; doet ons ervaren wat gezonde hechting en differentiatie is. In deze workshop zullen we dit alles verkennen, we zullen onszelf en de ander beter leren kennen en we zullen de schoonheid leren zien van al onze toenaderingsdansen, soms zacht en stil en dan weer in volle overgave.

*Deze workshop komt in aanmerking voor de vereiste uren in de Open Floor Teacher Training

Datum : 18-20 februari 22; vrij 19-21.30u; zat 10-17u; zon 10-16u; vrijdagavond kan als losse sessie worden gevolgd

Waar : Nia Moves Dance Studio (eerste verdieping), Amersfoortsestraatweg 16, 1411HD Naarden

Prijs : 190€/175€ early bird bij betaling vóór 25 januari 2022; 165€ early bird bij betaling vóór 25 december 2021; vrijdagavond losse sessie: 25€

Contact : linda@phoenixdance.eu | +31 611234228 | www.phoenixdance.eu