FAQ

­

Het is niet mogelijk om in Souldance zelf te overnachten.

Souldance maakt 1 maal per jaar het programma op voor het volledige schooljaar. Slechts occasioneel wordt hier later nog iets aan toegevoegd. We maken het programma bekend rond de paasvakantie, zowel op de website, als via onze nieuwsbrief, als via onze brochure. Indien je graag op de hoogte blijft, kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Souldance is via 2 buslijnen vanuit Kortrijk te bereiken met het openbaar vervoer. Let wel op, Moorsele is na 20u niet meer bereikbaar met het openbaar vervoer!
Alle info over haltes en tijdstabellen kan je vinden op deze website.

Ons centrum is schoenenvrij. Breng dus dikke kousen of pantoffels mee. Trek gemakkelijke kledij aan. Je kan steeds schrijfgerief meebrengen. Voor dagen of weekends breng je zelf een lunchpakket mee.
Indien specifieke zaken dienen meegebracht te worden, zal dit vermeld staan op de inschrijvingsbevestiging of zal er een extra e-mail verstuurd worden voor de start van de workshop.

Steeds vaker krijgen we vragen van cursisten in verband met terugbetaling door mutualiteiten voor de bewegingslessen dans de 5 ritmes® en Tibetaanse yoga en voor de sportkampen kinderyoga. Sommige mutualiteiten betalen een deel van een sportabonnement of sportkamp terug. Vraag dus meer info bij jouw mutualiteit! Breng het juiste document mee op de eerste dag van de les. We vullen alles in en na de les krijg je het formulier terug.
Voor individuele begeleiding voor kinderen & jongeren kan in sommige gevallen ook terugbetaling verkregen worden, net als voor een behandeling osteopathie. Vraag meer info bij jouw mutualiteit.

Indien de prijs een belemmering is om een workshop te volgen, stuur dan een gemotiveerde vraag naar het secretariaat via 056/444.796 of info@souldance.be.

Voor onze jaartrainingen, groeitrajecten en opleidingen kan een betalingsspreiding worden aangevraagd. Neem hiervoor contact op met het secretariaat of vermeld dit bij inschrijving in het intake-formulier.

Nee, voor onze workshops kan niet per overschrijving betaald worden. We vragen om voor onze workshops cash te betalen bij de start. Je kan niet deelnemen als je geen of onvoldoende geld mee hebt.
Ja, voor onze opleidingen, groeitrajecten en jaartrainingen wordt wel gewerkt met overschrijving. De nodige informatie hieromtrent wordt meegedeeld bij inschrijving.

Ja, je kan een factuur of betalingsbewijs aanvragen. Gelieve dit bij inschrijving te vermelden en de juiste gegevens (facturatie adres en BTW nummer) door te geven. Latere aanvragen kunnen niet meer verwerkt worden omwille van administratieve redenen.
We werken zonder BTW volgens art. 44, § 2, 4°. De factuur zal ofwel klaarliggen in Souldance bij de start.

Nee, Souldance werkt op dit moment NIET met opleidingscheques.

Indien je een officieel ziektebriefje afgeeft op het secretariaat dien je enkel de administratiekosten (15 euro) te betalen.

We vragen om je inschrijving goed te overwegen. Indien je je inschrijft is dit steeds definitief. Annuleren gebeurt schriftelijk, per post of via e-mail.

  • Annuleren tot min 1 week voor de start: 15 euro administratiekosten
  • Annuleren vanaf 1 week voor de start: 50% van het cursusbedrag
  • Annuleren de dag zelf of niet annuleren: 100% van het cursusbedrag

Annuleren gebeurt steeds schriftelijk, per post of via e-mail. Telefonisch annuleren is NIET geldig.
LET OP! Deze procedure geldt NIET voor opleidingen, groeitrajecten en jaartrainingen.

Geen probleem, je kan deelnemen. We kunnen echter geen korting geven voor de gemiste les. Indien je de eerste les zal missen, neem je vooraf contact op het het secretariaat. We vragen om het volledige cursusbedrag te betalen per overschrijving voor de start van de cursus of workshop.

Geen probleem, je kan deelnemen. We kunnen echter geen korting geven voor de gemiste lessen. Je betaalt het volledige bedrag bij de start.

Onze website beschikt over een automatisch inschrijvingssysteem. Indien een workshop volzet is, wordt dit automatisch aangepast op de website. Hoe zie je dit?
– naast de cursusinformatie staat VOLZET (ipv INSCHRIJVEN),
– op het inschrijvingsformulier staat de cursus niet meer zichtbaar, zodat je je niet meer kan inschrijven.
De regel is dus: als je je kan inschrijven, is er nog plaats vrij!

Je bent definitief ingeschreven als je je naam, adres, telefoon en e-mail hebt doorgegeven. Je kan steeds inschrijven tot de dag vóór de start van de workshop of tot de workshop volzet is. Je ontvangt géén brief meer voor de start van de workshop ter herinnering.

  • Via de website: We moedigen iedereen aan om via de website in te schrijven. Onze website beschikt over een automatisch inschrijvingssysteem dat zeer betrouwbaar is. Je ziet meteen of de workshop al dan niet volzet is. Je krijgt ook een automatische bevestiging via e-mail, waarop ook alle praktische informatie staat.
  • Telefonisch: Indien je niet over internet beschikt, kan je telefonisch inschrijven op dinsdagvoormiddag en vrijdag via 056/444.796.
  • NIET per e-mail:Voor een vlotte manier van werken, vragen we om niet per e-mail in te schrijven naar info@souldance.be.

LET OP! Deze procedure geldt NIET voor opleidingen, groeitrajecten en jaartrainingen.

Ja, we vragen om voor onze activiteiten in te schrijven zodat we zicht hebben op het aantal mensen dat aanwezig zal zijn. Zo kan de betaling bij de start vlot verlopen waardoor we op tijd van start kunnen gaan met de les.
Indien je komt zonder inschrijven, rekenen we een meerkost aan van 15% van het cursusbedrag met een minimum van 5 euro.
LET OP // Je kan niet meer inschrijven op de dag van de start van de workshop.
NIEUW // Voor open dansavonden, healingavonden, introductielessen lu jong en voordrachten geldt een andere regeling. Hier wordt gewerkt met een prijs bij inschrijving (vvk) of een prijs aan de deur (add). Inschrijven is dus NIET verplicht. Je bent welkom op de dag zelf.