Voor registratie en alle nodige info die je nodig hebt, zie onderaan / For regristation en getting the info to join see below.

De losse avonden staan open voor zowel beginners als geoefende 5 ritmes® dansers. Ze bieden je de mogelijkheid om op een door jou gekozen moment je lichaam de toestemming te geven om te bewegen naar vrijheid en ontspanning.

Waarom bied ik de les live online aan en kies ik er niet voor om te pauzeren?

Dans en beweging zijn voor mij en voor velen onder jullie echt een manier om in contact te blijven met mezelf, ook in tijden van verandering en angst. Wat deze periode voor velen ook is. Deze methodiek is juist hiervoor ontwikkeld. Ik weet dat samen dansen en de connectie en de energie voelen een deel van de ervaring zijn , maar deze vorm van nabijheid is nu niet mogelijk.

Angst en veranderingen zorgen ervoor dat we gefragmenteerd geraken, versnipperd voelen, onszelf verliezen, de grond onder onze voeten kwijt geraken en daarnaast dragen velen een grote verantwoordelijkheid tov kinderen, ouders etc;… Al deze dingen samen  zorgen ervoor dat ons lichaam sluit en verkrampt. En zoals iemand gisteren aangaf, ze niet bewust was hoeveel spanning reeds in haar lichaam was opgebouwd.

Door ons lichaam bewust te bewegen, te ademen, voeten te voelen, rest van het lichaam te voelen, oefenen we om te gaan staan in de angst en de chaos. Als we bewegen kunnen we vloeibaar en open blijven en meer geaard door de periode functioneren.

Het is ook een tijd waar nabijheid heel belangrijk is, waar we gewoon het gevoel hebben om even samen te kunnen delen wat er leeft, ook al is dit via het scherm. We stappen even uit onze cocon ook al zit je alleen thuis.

Datum : 3 april

uur : 20u-22u (inloggen vanaf 19u30)

plaats : jouw huiskamer

prijs : gratis

Hoe inschrijven?/ How to subscribe?

We werken met ZOOM.US / We work through ZOO.US

VOORAF registeren IS EEN MUST, klik op de link hieronder / Register in advance on :
https://zoom.us/meeting/register/uJYpc-irqzsjVr9hZ2R7f7dF530zLzzzQw

Je krijgt automatisch het zoomnummer en link om binnen te komen, hou deze info goed bij!!

You automat. get the link and number to enter the class.

 

Hoe in de online dansruimte binnenkomen? / How to enter the online dancespace?

  1. Ga naar ZOOM.US en download de zoom op je computer./ Download Zoom on your computer.
  2. Vrijdagavond klik je op de link die je in de mail toegestuurd kreeg: Please click this URL to join met de uniek adres.   / On friday click on the link you’ve got with the registration  : please click this URL to join.                 

3. Indien dit allemaal chinees is, mail : nele@souldance.be en ik stuur je stapsgewijs, uitgebreide info en als dit nog een stap te ver is, bel me 051/705570 / If you do not understand it, please mail or call me. nele@souldance.be or 003251705570

 

Warme, warm gr nele