Voor registratie en alle info die je nodig hebt, zie onderaan/ For registration and info see below.

Welkom! Welcome!

Ons lichaam is onze tempel, ons huis. Door gebeurtenissen in ons leven is het vaak moeilijk om aanwezig te blijven in de situatie, in ons lichaam. In de dansles– Open floor movement – gaan we bewegen om terug volledig in ons lichaam te komen (zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel). De spanningen voelen en deze in beweging zetten. Zo kunnen we echt thuis zijn voor wat het leven ons nu biedt en staan we klaar voor alles wat er op ons afkomt en gebeurt in ons leven : liefhebben, verlies, loslaten, omgaan met verandering, creatief zijn, emoties etc…
In ons lichaam zijn – embodiment – betekent totaal kunnen zijn en leven. Het is ook kunnen blijven staan en aanwezig zijn wat er ook gebeurt, goed of slecht. Het helpt ons contact te maken met onze kracht en zo kunnen we doelbewust handelen in ons leven. Het laat ons ook voelen wie we zijn en dat we verbonden zijn met iets dat groter is dan ons.
Hoe meer we naar embodiment toe werken, hoe meer we leren vloeibaar en flexibel te zijn en om te gaan en te blijven staan in alle grote en kleine gebeurtenissen, de momenten die zalig zijn maar ook deze die ons op onze knieën dwingen.
In deze turbulente tijd ondersteunt het ons om onze grond terug te vinden, spanningen los te laten, overzicht te krijgen en ervoor te zorgen dat de angst ons niet bevriest. Het geeft ons meer ademruimte. We dansen omdat het ons voedt op alle niveaus. De kunst van bewegen is onuitputtelijk en het kan ons ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Is dit je eerste keer of ben je een geoefende danser, je bent welkom!!

English

In these times we easily loose our ground. During this session, we will play with the Open Floor movement method to re-find our ground, feel where our body holds all the tension and invite it to release. This is a morning session. I teach in Flemish English and French. PLease mail me if you want to participate/

Praktische gegevens/ Info :

Datum : Zondagvoormiddag 3 mei/ Sunday morning May 3rd

Uur : 9u30-11u30AM (inloggen vanaf 9u)

Plaats/place : jouw huiskamer/your living room

Prijs/Price : 12 euro

Hoe inschrijven?/ How to subscribe?

We werken met ZOOM.US / We work with ZOOM.US

Schrijf je in via de inschrijvingsknop op deze pagina. Eens je ingeschreven en betaald hebt, krijg je via mail het zoomnummer en link om binnen te komen, hou deze info goed bij!!

Mail to nele@souldance.be fto subscribe. Once have I received your payment, I will mail you the link to zoom.

Hoe de online dansruimte binnenkomen? / How to enter the online dance space?

  1. Ga naar ZOOM.US en download de zoom op je computer./ Download Zoom on your computer.
  2. Zondag voor de les (vanaf 9u) klik je op de link die je in de mail toegestuurd kreeg : Please click this URL to join met de uniek adres.   / On Sunday  morning, at the start of the session (from 9 o’clock onwards) click on the link you’ve got with the registration  : please click this URL to join.                 

3. Indien dit allemaal chinees is, mail : nele@souldance.be en ik stuur je stapsgewijs uitgebreide info. Is dit nog een stap te ver , bel me van op  051/705570 / If you do not understand how to do all f this, please mail or call me. nele@souldance.be or 003251705570

Warme groeten,  warm regards

Nele