Weekend workshop met Nele Vandezande in Hilversum (Holland)

Van nature zijn we relationele wezens. Vanaf het begin van ons leven zijn we altijd in relatie met anderen, onszelf, groepen, natuur, bron, …….

In ons leven ervaren we een ” honger” naar deze verschillende relaties, ze voeden ons op een diep niveau. Het is dus normaal dat die honger aanwezig is.

Open Floor Movement helpt ons deze relationele aspecten te exploreren en ermee te spelen. Dit doorheen de 4 paden van belichaming : het voelen, emotionele intelligentie, mindfulness en de ziel. Zo bewegen we door het enorme landschap van relatie met onszelf (de honger en kracht van alleen zijn) en relatie met de ander (de honger en kracht van contact).

Hoe leven ze en zijn ze aanwezig in mijn lichaam en leven? Wanneer en hoe bevries ik hierin? Waar voel ik beweging en ben ik in staat om me te voeden terwijl ik alleen ben of met twee? Waar hou ik mezelf tegen in deze relaties en op welk niveau? Dit alles gaan we exploreren via dans. De bedoeling is om naar de kracht van relaties te gaan en dit toe te passen in ons leven.

Deze workshop telt als keuzevak (elective) in de professionele opleiding : Open Floor movement.