Weekend workshop met Nele Vandezande en Kurt Pattyn  

Wanneer we naar de maan kijken, dan zien we alleen de belichte of heldere zijde. Deze zijde heeft op zich al veel gezichten. De verborgen zijde van de maan die we nooit te zien krijgen, is ook altijd aanwezig met veel kwaliteiten en gezichten. Daarnaast is er ook een belangrijke dynamiek tussen de maan en de aarde.

Op dezelfde manier kunnen we onze emoties bekijken. In ons leven durven we meer en meer kijken naar onze angsten, kwaadheid en verdriet. We proberen deze emoties te hanteren. Toch worden we vaak meegesleurd en onderuitgehaald door een van deze emoties. Wat is de motor of wat stuurt onze emoties aan? Emoties kunnen we niet kwijt raken, net zoals de maan er altijd is. Leren omgaan met emoties is een leerproces dat tijd vergt (dynamiek). Daarnaast is er ook een belangrijke dynamiek tussen onze emoties en onze relaties

In deze workshop maken we contact met deelaspecten van onszelf die we niet kennen of die reeds jaren in de diepte verborgen liggen. In deze weekendworkshop krijg je ook tools om de totaliteit en de kracht van emoties te durven ervaren.