Relatie groeitraject start in september 2023, het is een traject in levenswijsheid dat gebaseerd is op het model “centering”. Het is een ervaringsgericht groeiproces waarin bewustwording centraal staat. Het groeitraject is bedoeld voor mensen die bewust een diepe reis naar binnen wensen te maken.

We zijn relationele wezen. Vanaf de bevruchting staan we in relatie tot we sterven. Het is een zeer essentieel onderdeel van ons leven en we hebben relaties nodig om te kunnen leven. Relaties kunnen ons de grootste vreugde bieden maar heel vaak worden we ook geconfronteerd met de diepe pijnen die relaties met zich meebrengen. We leren veel op school, maar wat relaties nu echt zijn, hoe we erin kunnen functioneren en op een gezonde manier relaties aangaan, werd ons niet geleerd. De diepe pijnen rond voorgaande relaties, houden ons heel vaak weg om nieuwe mooie contacten aan te gaan. Stapsgewijs gaan we op zoek, samen met jou naar de schoonheid, de verbondenheid, de mogelijkheden en wat relaties jouw te bieden hebben. Een voedende relatie met jezelf en de ander, wat is dat en hoe kan je dit creëren?

Ben hierin geïnteresseerd, dan is dit groeitraject iets voor jouw!

Opbouw

Het volledige traject verloopt over 2 jaar. Het eerste jaar gaat over de relatie met jezelf, je eigen lichaam, wie ben ik? Dit is van essentieel belang. Hoe meer we weten wie we zijn, hoe beter we kunnen zien hoe we in relatie gaan en staan. We gaan het onderscheid tussen onszelf en de ander onderzoeken. Leren te blijven staan in verschillende situaties. In het tweede jaar verdiepen we ons hoe we relaties aangaan, hoe we ons laten meenemen of kunnen blijven staan in onze eigen energie. Hoe we echt kunnen samenkomen, communiceren. Je leert ook omgaan met jouw emoties en met die van de andere. De soorten relaties en naar wat je nu echt zoekt in relaties.

Tijdens dit groeitraject wordt er gewerkt met 4 parameters: beweging, ritme, adem en focus. Deze zijn een manier om met ons lichaam en levensprocessen aan de slag te gaan. De kracht van beweging werd in elke oudere cultuur aangewend om verandering te brengen in het lichaam en leven van de mens. Via beweging leren we contact te maken met de blokkades, talenten, krachten en onze ziel. Naast bewegingsoefeningen wordt er eveneens gewerkt met meditatietechnieken, yogatechnieken, energetische en ceremoniële oefeningen, relationele technieken, gesprekstechnieken, etc.

Meer details zie link : gedetailleerde uitleg over het 2 jarig traject

Interesse?

Kom gerust naar ons info-moment op 22 aug. om 19u. Daar kan je het team ontmoeten en krijg je meer uitleg.

Je kan gewoon contact met ons opnemen : nele@souldance.be

Inschrijven?

Je bent pas ingeschreven na een intake gesprek en het definitief persoonlijk toezeggen.

Voor een intake mail ook nele@souldance.be om een datum vast te leggen.