Hoe inschrijven voor de online lessen en wat dien je op voorhand te doen?

Vanaf de start van de corona periode hebben we lessen online en gratis aangeboden. Omdat jullie al vele mogelijkheden hadden om deze nieuwe manier van werken te ontdekken, samen te mediteren en te bewegen, en we niet weten voor hoelang dit nog is, zijn we genoodzaakt om vanaf heden een bijdrage te vragen voor je deelname.

Hoe schrijf je je in?

Zoals altijd, schrijf je in en betaal via de website.

Je krijgt een bevestigingsmail. Een dag voor de les ontvang je een mail met de zoomlink, zodat je makkelijk kan inloggen.

Voor mensen van buiten België, mail nele@souldance en ik stuur je de gegevens om te kunnen inschrijven en betalen.

Wat doe je ter voorbereiding om online les te kunnen volgen?

  1. Ga naar ZOOM.US en installeer dit op je computer. (gaat het moeilijk, aarzel niet om contact op te nemen!!!!)
  2. Zorg dat je ruimte hebt om te bewegen en te mediteren en er niets in de weg staat waar je over kan vallen. Leg aan je huisgenoten uit wat je gaat doen!
  3. Om een goed geluid te garanderen, hangt veel af van je computer. Een externe box via kabeltje verbonden werkt goed. Om je streaming goed te laten verlopen en als je weet dat je wifi onstabiel is, sluit je computer aan op de kabel. Ik weet dat bij velen onder jullie enkel draadloos werken mogelijk is, meestal heeft dit geen probleem.

Wat als je reeds voor een bestaande reeks betaald hebt, dit in je pakket zit?

Voor de mensen die ingeschreven en betaald hadden voor reeksen die voor de paasvakantie plaatsvonden : jullie hebben recht op een tegoedbon voor de gemiste lessen die ingewisseld kan worden tot juni 2021 in het open aanbod. (daarvoor kreeg je reeds een mail)

Voor de mensen die reeds ingeschreven en betaald hebben voor de reeksen die nu zouden starten : jullie hebben recht op een tegoedbon voor de reeks die ingewisseld kan worden tot juni 2021 in het open aanbod.

Je kan deze tegoedbonnen gebruiken bij nieuwe inschrijving voor de open lessen en reeksen, deze inschrijving gebeurd dan via mail naar kurt@souldance.be want ons systeem kan deze berekening op dit moment niet aan. Let op : ga er niet vanuit dat je inschrijving zowieso wordt overgeplaatst, mail ons!!

Voor de mensen die reeds ingeschreven en betaald hebben voor de workshop met Cathy Ryan : deze workshop wordt in samenspraak met Cathy verplaatst naar 29, 30 en 31 januari 2021. Dus je hebt reeds een plek op deze workshop!!!!

Alle modules voor CL en Professionele modules gaan online gewoon door!!

Heb je vragen, mail of bel ons.

Warme gr nele en kurt