o.l.v. Natalie Vandenbussche

Uitleg verdiepende workshops

De verdiepende workshops gaan door op maandagnamiddag, staan los van elkaar en zijn thematisch opgesteld.

Aromatherapie is in tegenstelling tot wel eens wordt gedacht, geen ‘zachte’ aanpak. De moleculen in een etherische olie zijn uiterst krachtig, en moeten met zorgvuldigheid worden toegepast. Er wordt gewerkt met producten en materialen van de zuiverste en hoogste kwaliteit.

Omdat we in de verdiepende workshops onze tijd efficiënt willen gebruiken, is het belangrijk om de basiskennis over Aromatherapie (kwaliteitsgaranties, juist gebruik en toepassingen, mogelijke risico’s, bijwerkingen en toxiciteit, correcte bewaring, …) reeds onder de knie te hebben. De basisworkshop kan gevolgd worden op zondagvoormiddag naar keuze.

Zwangerschap en kinderkwaaltjes

In deze praktische workshop gaan we dieper in op hoe we etherische oliën op een veilige manier kunnen aanwenden tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en bij kinderkwaaltjes. Hoe kan je met 100% pure etherische olies baby’s en kinderen verzorgen? Hoe kan je hun immuniteit stimuleren, kinderziektes voorkomen/genezen, luizen bestrijden, een gevoelige babyhuid (luiereczeem, …) verzorgen, …?

Een boeiende en praktische workshop met veel tips en recepten.