o.l.v. Natalie Vandenbussche

Uitleg verdiepende workshops

De verdiepende workshops gaan door op maandagnamiddag, staan los van elkaar en zijn thematisch opgesteld. Aromatherapie is in tegenstelling tot wel eens wordt gedacht, geen ‘zachte’ aanpak. De moleculen in een etherische olie zijn uiterst krachtig, en moeten met zorgvuldigheid worden toegepast. Er wordt gewerkt met producten en materialen van de zuiverste en hoogste kwaliteit.

Omdat we in de verdiepende workshops onze tijd efficiënt willen gebruiken, is het belangrijk om de basiskennis over Aromatherapie (kwaliteitsgaranties, juist gebruik en toepassingen, mogelijke risico’s, bijwerkingen en toxiciteit, correcte bewaring, …) reeds onder de knie te hebben. De basisworkshop kan gevolgd worden op zondagvoormiddag naar keuze.

Immuniteit

Herfst en winter kunnen onze gezondheid beproeven. Het wordt kouder, guurder, er is minder zonneschijn, de dagen worden korter. Naast o.a. gezonde voeding, voldoende beweging en een goede psychische hygiëne, kan ook aromatherapie heel heilzaam zijn voor de weerstand van het lichaam tegen virussen en bacteriën.

In deze praktische workshop gaan we dieper in op hoe je met etherische oliën je immuniteit kan versterken, winterkwalen kan voorkomen, verzachten en genezen. Een workshop boordevol recepten, tips en kwaliteitsvolle zelfgemaakte natuurlijke producten.