o.l.v. Natalie Vandenbussche

Uitleg verdiepende workshops

De verdiepende workshops gaan door op maandagnamiddag, staan los van elkaar en zijn thematisch opgesteld. Aromatherapie is in tegenstelling tot wel eens wordt gedacht, geen ‘zachte’ aanpak. De moleculen in een etherische olie zijn uiterst krachtig, en moeten met zorgvuldigheid worden toegepast. Er wordt gewerkt met producten en materialen van de zuiverste en hoogste kwaliteit.

Omdat we in de verdiepende workshops onze tijd efficiënt willen gebruiken, is het belangrijk om de basiskennis over Aromatherapie (kwaliteitsgaranties, juist gebruik en toepassingen, mogelijke risico’s, bijwerkingen en toxiciteit, correcte bewaring, …) reeds onder de knie te hebben. De basisworkshop kan gevolgd worden op zondagvoormiddag naar keuze.

Culinaire aromatherapie

Eten en drinken zijn basisbehoeften. Maar hoe anders zou ons leven aanvoelen als onze spijs en drank smaakloos en geurloos zou zijn? Smaak en geur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en bieden onze dagelijkse handeling van eten en drinken een zalig genotsaspect. We gaan op een verrukkelijke aromatische culinaire ontdekkingsreis. Welkom om een paar heerlijke recepten te maken en te smaken. Met tips en tricks om de anti-oxidante werking van etherische oliën op een veilige manier te integreren in de keuken. Je hoeft geen keukenprins of –prinses te zijn: gewoon houden van of benieuwd zijn naar lekker en gezond voedsel.