Open floor movement practice

­

Over open floor movement practice

In open floor movement practice, staan de fundamentele universele principes van beweging centraal die ons werk tijdens beweging- en danssessies ondersteunen en verdiepen. Via beweging gaan we op zoek naar de verschillende facetten van onszelf. Een diepgaande uitnodiging om het lichaam in beweging te brengen dit in combinatie met de kwaliteiten van de verschillende soorten relaties. We werken en bewegen rond de kwaliteit van de relatie die we met onszelf hebben en de basisbehoefte aan stabiliteit en aanvaarding van jezelf. Daarnaast bekijken we ook onze basisbehoefte aan contact met de andere, de nood en belang van gezien worden, de basisbehoefte om erbij te horen en je doel in je leven te vinden. Dit alles ligt gebed in 4 dimensies nl lichaam (embodiement), emoties (emotionele intelligentie, gedachten (mindfulness) en energie (presence).

Meer info: www.openfloor.org

Opleidingen & bijscholingen open floor movement practice

Deze lessen worden in het Engels gegeven!

Als je op deze pagina geen link naar praktische gegevens kan vinden, dan zijn alle opleidingen & bijscholingen reeds gestart. Hou de website en de nieuwsbrief in de gaten voor toekomstige bijscholingen en opleidingen.

2911/2019

Weekend Bodyspirit – The lungs – München (Duitsland)

Weekend workshop met Nele Vandezande and Kurt Pattyn in München (Germany) 

De longen zijn een uitzonderlijk en gigantisch orgaan. Als je elk deeltje van de longen zou openvouwen, dan kom je aan de oppervlakte van een  »» Lees meer…