Start hier je inschrijving voor het reductiepakket.

Je inschrijving

Bedankt om te kiezen voor het à la carte pakket. Je geniet er 10 % voordeel op alles wat je eraan toevoegt. We vragen je wel om heel goed de details, voorwaarden te lezen en ook zo precies mogelijk alle gevraagde gegevens door te geven.

Inschrijvingsvoorwaarden

  1. Betaling. De betaling gebeurt per overschrijving voor de start van de eerste les of de eerste individuele sessie. Een betaling in 2 schijven is mogelijk vanaf 1000 €, mits 20 € administratiekosten. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst. Je ontvangt steeds een factuur. Vergeet niet om ons de juiste gegevens door te geven bij inschrijving.
  2. Annuleringsvoorwaarden. We vragen om je inschrijving goed te overwegen. Indien je je inschrijft voor een menu is dit steeds definitief, je bent ingeschreven voor alle workshops en individuele sessies die je zelf voor je menu hebt geselecteerd. Annuleren gebeurt schriftelijk, per post of via e-mail.
  • Tot 1 week voor de start van je volledige menu (workshops en/of individuele begeleiding) kan je kosteloos annuleren.
  • Vanaf 1 week voor de start van je pakket ben je het volledige bedrag verschuldigd. In geval van ziekte of overmacht, kan je contact opnemen met het secretariaat om te bespreken hoe de gemiste lessen kunnen ingehaald worden.

Wanneer we onvoldoende inschrijvingen hebben, zijn we gerechtigd de workshop af te gelasten tot 4 dagen voor de start.

3. Verantwoordelijkheid Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Mensen die in behandeling zijn (fysiek of psychisch), medicatie of drugs nemen, dienen dit op voorhand te melden aan de lesgever. Bij aanvang van enkele workshops vragen we dit schriftelijk te bevestigen bij de start.

Als je je inschrijft verklaar je je ook akkoord met de betalings -/annuleringsvoorwaarden.

Je heb alles goed doorlopen, bedankt voor je inschrijving!!!

Tot binnenkort, Nele en het Souldance-team