Voor registratie en alle info die je nodig hebt, zie onderaan

Ons lichaam is onze tempel, ons huis. Door gebeurtenissen in ons leven is het vaak moeilijk om aanwezig te blijven in de situatie, in ons lichaam. In de dansles– Open floor movement – gaan we bewegen om terug volledig in ons lichaam te komen (zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel). De spanningen voelen en deze in beweging zetten. Zo kunnen we echt thuis zijn voor wat het leven ons nu biedt en staan we klaar voor alles wat er op ons afkomt en gebeurt in ons leven : liefhebben, verlies, loslaten, omgaan met verandering, creatief zijn, emoties etc…
In ons lichaam zijn – embodiment – betekent totaal kunnen zijn en leven. Het is ook kunnen blijven staan en aanwezig zijn wat er ook gebeurt, goed of slecht. Het helpt ons contact te maken met onze kracht en zo kunnen we doelbewust handelen in ons leven. Het laat ons ook voelen wie we zijn en dat we verbonden zijn met iets dat groter is dan ons.
Hoe meer we naar embodiment toe werken, hoe meer we leren vloeibaar en flexibel te zijn en om te gaan en te blijven staan in alle grote en kleine gebeurtenissen, de momenten die zalig zijn maar ook deze die ons op onze knieën dwingen.
In deze turbulente tijd ondersteunt het ons om onze grond terug te vinden, spanningen los te laten, overzicht te krijgen en ervoor te zorgen dat de angst ons niet bevriest. Het geeft ons meer ademruimte. We dansen omdat het ons voedt op alle niveaus. De kunst van bewegen is onuitputtelijk en het kan ons ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Is dit je eerste keer of ben je een geoefende danser, je bent welkom!!

Praktische gegevens :

Datum : Zondagvoormiddag 12 april

Uur : 9u30-11u30 (inloggen vanaf 9u)

Plaats : jouw huiskamer

Prijs : gratis

Hoe inschrijven?

Je kan enkel deelnemen als je je inschrijft/registreert.

Klik hier : https://zoom.us/meeting/register/upYsdeiqqT4iXCXjyg9UEq4i8JKA77lwWw

Hoe in de online meditatie ruimte binnenkomen?

  1. Ga naar ZOOM.US en download de zoom op je computer.
  2. zondagmorgen klik je op de link die je in de mail toegestuurd kreeg
  3. Indien dit allemaal chinees is, mail : nele@souldance.be en ik stuur je stapsgewijs, uitgebreide info en als dit nog een stap te ver is, bel me 051/705570