Kleuteryoga atelier – voor 3 tot em met 6 jarigen – zomervakantie

met Kristel Geers

Tijdens het kleuteryoga atelier combineren we yoga met creatieve verwerking en dit via verhalen, zang, beeld, beweging en spel. Tijdens de kleuteryoga ateliers tonen de dieren ons de weg en doen we aan dierenyoga oefeningen, trekken we op avontuur naar regenboogland, ontmoeten we de droomkabouters en duiken we de wereld van de sprookjes in.

De kleuteryoga ateliers worden bewust voor kleinere groepen (10 tot 15 deelnemers) georganiseerd. Daarom is dit kleuteryoga atelier geschikt voor kinderen die prikkelgevoelig zijn en voor wie de drempel tot grotere organisaties nog te groot is. Daarnaast draagt de locatie van Souldance bij tot het ervaren van een warm thuis gevoel, wat bijdraagt tot het ervaren van rust, ontspanning en vertrouwen.

Binnen de kleuter yoga werken we ook met meditatie, ademhalingsoefeningen, relaxatie, en ontdekken we de zintuigen. Echter, niets wordt geforceerd, in alle zachtheid mag elke kleuter zijn wie hij is of zij is en wordt elk gerespecteerd. De kleuter yoga ateliers werken helend, zijn vooral heel leuk en speels en bieden daarenboven kinderen heel wat leef – tools.

De ateliers worden verzorgd door mezelf en ik ben Kristel Geers, kleuterleidster, kinder – en jongeren psychologe en al een decennium lang mag ik mama van 2 fijne dochters zijn. 12 Jaar lang werkte ik als leerkracht aan de lerarenopleiding VIVES. Ik volgde onder andere aanvullende opleidingen tot kinderyogadocente, sherborne begeleider, schrijfdans, relaxatie, kinder – en jongerencoaching enz.

Alle opleidingen bieden me dan ook bagage om er enerzijds gezellige en betekenisvolle ateliers van te maken, en anderzijds de ervaring om specifiek voor uw kind die ruimte bieden om te groeien en met volle teugen te leven.

De dag verloopt telkens volgens een herkenbaar stramien wat veiligheid biedt, met uiteraard ook tijd voor eigen spel en beleving.

Misschien lijkt het kleuteratelier wel iets voor uw zoon of dochter? Wel, dan ben je van harte welkom! Misschien wil je mij vooraf leren kennen, dat kan, probeer eens één van de sherborne momenten voor ouder en kind of contacteer me gerust zodat ik u enkele kennismakingsdata kan doorgeven.

Bekijk het programma

Het aanbod staat chronologisch met de eerstvolgende workshop bovenaan.