Zomer yoga atelier voor 3- tot en met 6-jarigen : 4 en 5 juli 2019

Tijdens het kleuteryoga atelier combineren we yoga met creatieve verwerking en dit via verhalen, zang, beeld, beweging en spel. Tijdens de kleuteryoga ateliers tonen de dieren ons de weg en doen we aan dierenyoga oefeningen, trekken we op avontuur naar regenboogland, ontmoeten we de droomkabouters en duiken we de wereld van de sprookjes in.

De kleuteryoga ateliers worden bewust voor kleinere groepen (10 tot 15 deelnemers) georganiseerd. Daarom is dit kleuteryoga atelier geschikt voor kinderen die prikkelgevoelig zijn en voor wie de drempel tot grotere organisaties nog te groot is. Daarnaast draagt de locatie van Souldance bij tot het ervaren van een warm thuis gevoel, wat bijdraagt tot het ervaren van rust, ontspanning en vertrouwen.
Binnen kleuteryoga werken we ook met meditatie, ademhalingsoefeningen, relaxatie, en ontdekken we de zintuigen. Echter, niets wordt geforceerd, in alle zachtheid mag elke kleuter zijn wie hij is of zij is en wordt elk gerespecteerd. De kleuteryoga ateliers werken helend, zijn vooral heel leuk en speels en bieden daarenboven kinderen heel wat leef – tools.

De dag verloopt telkens volgens een herkenbaar stramien wat veiligheid biedt, met uiteraard ook tijd voor eigen spel en beleving.
Misschien lijkt het kleuteratelier wel iets voor jouw zoon of dochter? Wel, dan ben je van harte welkom! Misschien wil je mij vooraf leren kennen, dat kan, probeer eens één van de Sherborne momenten voor ouder en kind of contacteer me gerust zodat ik u enkele kennismakingsdata kan doorgeven.

Wat brengt je kindje mee? Een lunchpakket, reservekleren, pantoffels, in de zomer ook een petje, zonnecrème, zwempak en handdoek. Laat je kindje bij voorkeur makkelijke kledij dragen die ook vuil mag worden.