Peter Reubrecht
Peter Reubrecht Kinesitherapie - Reiki II - Osteopaat - Centering Practitioner
“ Het lichaam – een bron van informatie.”
Via bepaalde “hands-on” technieken en handelingen, geeft het lichaam informatie vrij. Deze kan zowel fysisch, mentaal, emotioneel of energetisch zijn. Tijdens en na de sessie worden de verkregen gegevens “vertaald” en uitgelegd met het model Centering. Je krijgt een duidelijk inzicht in jouw proces, patroon of problemen en met behulp van verschillende tools, kun je ermee aan de slag.

Wie ben ik

Mijn persoonlijke zoektocht:

Als kinesitherapeut, werd ik vroeger vaak geconfronteerd met klachten van patiënten waarbij ik geen duidelijke oorzaak van de klacht of letsel kon vinden. In 2000 startte ik daarom de opleiding osteopathie. Mijn kennis en inzichten ivm het fysische lichaam namen daardoor enorm toe. Mijn “waarom-vraag” bleef nog steeds hangen.. Waarom heeft die patiënt pijn, wordt hij ziek? 

Ik was op zoek om het fysisch lichaam te koppelen aan emotie, gedachte en energie. Mijn “waarom” werd in hoge mate ingevuld door een “daarom” toen ik als Centering Practitioner afstudeerde.

 

Wat?:

Het lichaam, de harde schijf van ons leven.

Als Centering Practitioner werken we hands-on om te voelen waar er in het lichaam bewegingsbeperking of spanning zit. Met bepaalde technieken (ademhaling, focus, beweging…) werken we in op die spanning, waardoor het lichaam informatie vrijgeeft. Die gegevens worden vertaald en geven inzicht en bewustwording ivm het opgeslagen letsel/probleem.

Contacteer Peter

Tel. : 0495 276170