Dans de 5 ritmes – woensdagavond – herfstreeks – EXTRA

Door de Corona maatregelen mogen we dansen, maar om dit veilig te doen zijn het aantal dansers beperkt. Daardoor zit de dinsdagavondreeks reeds vol en richten we uitzonderlijk deze extra  reeks op woensdagavond in.

De reeksen dans de 5 ritmes zijn bedoeld om jezelf in de veiligheid van een vaste groep de tijd te geven om te ontdekken hoe jouw totale beweging voelt, waar jij precies vastzit, welk ritme je het meest opent, in welk ritme je anderen kan uitnodigen, wat totale ontspanning betekent, etc. Gedurende een reeks wordt in iedere sessie een ander facet van de ritmes verdiept. Zo leer je de verschillende ritmes kennen en krijg je de tijd om te groeien en te voelen wat de ritmes in je dagelijks leven kunnen betekenen en hoe je ze kan integreren. Iedereen is welkom. Er zijn geen beginners en gevorderden, we starten allemaal met wat er op dat moment is. Van daaruit vertrekt de beweging en ontstaat er steeds een unieke nieuwe dans.

In deze uitzonderlijke tijden kan het zijn dat de lessen of een aantal ervan niet bij ons in Souldance kunnen doorgaan. Indien de maatregelen ons verbieden fysiek samen te komen, zal de reeks live en online verdergezet worden. In dat geval  word je hier tijdig van op de hoogte gebracht.

LET : De plaatsen zijn beperkt door de Corona maatregelen.

Inschrijven op voorhand is verplicht!

Inschrijven en betalen online.

Wie in het voorjaar ingeschreven was en nog tegoed heeft, gelieve je in te schrijven door een mail te sturen naar nele@souldance.be

Tot dans Nele