VOLZET – Dans de 5 ritmes – dinsdagavond – herfstreeks

We mogen dansen in Souldance maar door de corona maatregelen en het beperkt aantal deelnemers is deze reeks helaas reeds volzet. Daarom kan je dit najaar bij ons ook terecht op woensdagavond, voor een extra reeks. We dansen ook van 20u tot 22u.

Sorry voor dit ongemak en hopen je toch te mogen ontvangen om terug samen te dansen!!

Nele

De reeksen dans de 5 ritmes zijn bedoeld om jezelf in de veiligheid van een vaste groep de tijd te geven om te ontdekken hoe jouw totale beweging voelt, waar jij precies vastzit, welk ritme je het meest opent, in welk ritme je anderen kan uitnodigen, wat totale ontspanning betekent, etc. Gedurende een reeks wordt in iedere sessie een ander facet van de ritmes verdiept. Zo leer je de verschillende ritmes kennen en krijg je de tijd om te groeien en te voelen wat de ritmes in je dagelijks leven kunnen betekenen en hoe je ze kan integreren. Iedereen is welkom. Er zijn geen beginners en gevorderden, we starten allemaal met wat er op dat moment is. Van daaruit vertrekt de beweging en ontstaat er steeds een unieke nieuwe dans.

In deze uitzonderlijke tijden kan het zijn dat de lessen of een aantal ervan niet bij ons in Souldance kunnen doorgaan. Indien de maatregelen ons verbieden fysiek samen te komen, zal de reeks live en online verdergezet worden. In dat geval  word je hier tijdig van op de hoogte gebracht.

LET : De plaatsen zijn beperkt door de Corona maatregelen.

Inschrijven op voorhand is verplicht.