4-daagse workshop met Nele Vandezande en Kurt Pattyn  

Deze 4-daagse gaat over het thema helderheid. Helderheid is de kunst om te kunnen zien doorheen de wolken- witte, donkere of onweerswolken- en uiteindelijk het licht of de essentiële krachten te kunnen zien, waarnemen en ervaren. Het fysiek lichaam ziet er vast en stevig uit, maar bestaat voor 70 % uit water dat juist vloeibaar is. Wanneer we nog dieper inzoomen in het fysiek lichaam bestaat het voornamelijk uit ruimte. Dit betekent dat we niet altijd een helder beeld hebben van ons fysiek lichaam. Wanneer we geen helder beeld hebben, dan kunnen hun diepere krachten ook niet waarnemen of gewaarzijn.

Hetzelfde geldt voor onze emoties en gedachten. Onze emoties en gedachten kunnen als wolken zijn die iets diepers verbergen of juist een hulpmiddel zijn om dieper te kunnen doordringen naar onze essentie. 

In deze zomerweek gaan we via dans, ceremonie en energetisch werk de verschillende lagen van ons lichaam verkennen. We dringen steeds dieper door in de verschillende lagen om hun kracht te leren ervaren en te kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Op die manier bewandelen we het pad van introspectie en transformatie en krijgen we niet alleen meer helderheid over wat we zijn en wie we zijn.