Centeringceremonies op vrijdagavond met Kurt Pattyn – reeks

Ceremonies vinden hun oorsprong in de indiaanse cultuur waarbij lichaam, ziel, geest, moeder aarde en het universum niet los van elkaar gezien wordt. Ceremonies hebben als doel verbondenheid te herstellen of te bekrachtigen en worden reeds duizenden jaren beoefend door oudere natuur gebonden culturen. In de Centering ceremonies verenigt kurt de wijsheid van oudere culturen met de kennis en wijsheid van ons fysiek lichaam.

Elke ceremoniële avond werken we rond een specifiek thema waar bij we lichaam en geest samenbrengen. Dit met als doelstelling meer inzicht te verwerven telkens in een specifiek thema en meer voeling te krijgen met de kracht en magie van ons fysiek lichaam. Deze ceremonieën hebben zowel invloed op ons fysieke lichaam, emotionele lichaam, mentale lichaam en spiritueel lichaam. Ze kunnen dienen als preventie, om herstel te bespoedigen, om te genieten, om contact te maken met spirit, om meer inzicht te verwerven, meer wijsheid op te doen, magie te brengen in ons leven, enz…

Deze avonden bieden een mooie en zachte manier om meer contact te maken met de spirituele dimensies in en buiten ons lichaam.

De sessies gebeuren in zit of lig en zijn niet belastend voor mensen met fysieke beperkingen. Deze avonden staan open voor iedereen. Is dit je eerste kennismaking of ken je de ceremoniële avonden, iedereen is welkom.