Door de coronamaatregelen, zijn we genoodzaakt ons programma van februari en begin maart aan te passen. Alle geplande reeksen worden uitgesteld en gaan van start op het moment dat we weer samen mogen dansen in Souldance.

Na het succes van de eerste reeks, bieden we opnieuw online 1 minireeks dans en beweging aan op woensdagavonden – 3 avonden. De open lessen op zondagvoormiddag gaan eveneens online door.

Deze minireeks is bedoeld om samen online je lichaam terug te vinden, de grond onder je voeten te voelen, je spanningen los te laten. Samen te zijn, te delen, uit te nodigen. We gaan via oefeningen en dans hulptools aanreiken om je centrum opnieuw te voelen of te versterken.

De opbouw van de lessen zijn iets korter dan anders, maar ik zal telkens een onderwerp en oefening aanbieden. Deze gaan we via de dans gaan exploreren. Om te eindigen met een ontspanningsmoment.

Hopelijk mogen we daarna opnieuw opstarten in Souldance. Zoniet wordt er een nieuwe korte reeks aangeboden. Tot we effectief mogen starten.

Mail me als je vragen hebt. nele@souldance.be

Warme gr nele