Relatie groeitraject start in september 2023, het is een traject in levenswijsheid dat gebaseerd is op het model “centering”. Het is een ervaringsgericht groeiproces waarin bewustwording centraal staat. Het groeitraject is bedoeld voor mensen die bewust een diepe reis naar binnen wensen te maken. Het groeitraject is bedoeld voor mensen die bewust een diepe reis naar binnen wensen te maken. Je kiest ervoor om een periode bezig te zijn met wie je werkelijk bent en om zicht te krijgen op wat je tegenhoudt in het neerzetten van je kwaliteiten.

Opbouw

Het volledige traject verloopt over 4 fasen / 4 jaar. Tijdens deze fasen wordt er gewerkt met 4 parameters: beweging, ritme, adem en focus. Deze zijn een manier om met ons lichaam en levensprocessen aan de slag te gaan. De kracht van beweging werd in elke oudere cultuur aangewend om verandering te brengen in het lichaam en leven van de mens. Via beweging leren we contact te maken met de blokkades, talenten, krachten en onze ziel. Naast bewegingsoefeningen wordt er eveneens gewerkt met meditatietechnieken, yogatechnieken, energetische en ceremoniële oefeningen, relationele technieken, gesprekstechnieken, etc.

Elke fase duurt één schooljaar en vormt op het einde een afgerond geheel. Je beslist zelf hoeveel fasen je volgt. Om aan een fase te kunnen deelnemen, dien je de vorige fase gevolgd te hebben. Het is dus absoluut mogelijk om enkel de eerste fase te volgen. Er wordt gewerkt met een vaste groep en vaste lesgevers / begeleiders die jarenlange ervaring hebben in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar zichzelf.

Fase 1 – Alchemy of the body – Wie ben ik. Op fysiek, emotioneel, mentaal & energetisch niveau en hoe reageert en leeft dit in mijn lichaam?
Fase 2 – Connections – Wie ben ik in relatie? Hoe kan ik omgaan met mijn emoties, wat is emotionele intelligentie?
Fase 3 – Cycles of life – Welke patronen komen steeds terug in mijn leven en hoe kan ik deze doorbreken. Hoe krijg ik rust in mijn mentale wereld?
Fase 4 – Soul Centering – Wat is innerlijke leiderschap? Wat zijn mijn zielstalenten en hoe kan ik deze manifesteren in mijn leven. Wat is centering,

Meer details zie link : gedetailleerde uitleg over het traject

Interesse?

Kom gerust naar ons info-moment op 22 aug. om 19u. Daar kan je het team ontmoeten en krijg je meer uitleg.

Je kan gewoon contact met ons opnemen : nele@souldance.be

Inschrijven?

Je bent pas ingeschreven na een intake gesprek en het definitief persoonlijk toezeggen.

Voor een intake mail ook nele@souldance.be om een datum vast te leggen.