Zondagvoormiddag

Dit zijn Open Floor fundamentele lessen dans voor zowel beginners als gevorderden. Deze lessen zijn een uitnodiging om telkens opnieuw ons lichaam te voelen en te ervaren. Bare Bones helpt ons al onze lichaamsdelen en de verschillende lagen uit te nodigen in beweging en zo de mogelijkheid te oefenen om aanwezig te zijn in het moment als we onze lichaamstaal bewust laten samenkomen met bewuste gewaarwordingen en aanwezigheid. We oefenen alle mogelijkheden van beweging in combinatie met de universele principes van beweging. Zo creëren en oefenen we een taal die het mogelijk maakt om via dans te exploreren wat makkelijk of net heel moeilijk is in ons leven. We leren de impulsen kennen en herkennen, zodat we nieuwe mogelijkheden leren voelen en zien. Op die manier oefenen we onze aandacht en aanwezigheid in het dagdagelijkse leven.

Het is niet alleen een diepgaande reis maar ook een moment om te genieten, los te laten en je door de dans te laten meenemen…

Je kan al deze lessen als een reeks volgen of elke les afzonderlijk.

Ben je een geoefende danser of wil je eens proeven?

Iedereen welkom

 Door heel het Corona gebeuren gaat deze sessie online & life door in jouw huis.

Hoe inschrijven en inloggen?

Via de website schrijf je je in. Je ontvangt de dag zelf een mail met een link naar de ZOOMROOM.

We werken met ZOOM

Ga naar www.zoom.us

Kijk er al eens rond. De avond zelf ga je naar de site en klik je rechtsboven “join the meeting” vul daar het nummer en het wachtwoord in.

Welkom in de dansruimte.

Wat heb je nodig om goede verbinding en geluid te hebben?

Het beste is dat je computer aangesloten is aan de kabel.

Sluit een externe box aan, dan kan je het geluid beter regelen.

(dit alles hoeft niet, maar zo kan je last hebben van vertragingen en zwak geluid).