Open floor movement practice – lentereeks – woensdagvoormiddag 

Tijdens deze reeks met vaste groep wordt er gewerkt rond de basis opbouw, verbinding van de dimensies gekoppeld aan noden in relaties. Spelenderwijs ontdekken we de kracht van deze verbindingen in ons lichaam en vooral in ons leven. Via dans en beweging ervaren we hoe deze energie al dan niet aanwezig is en leren ze in beweging brengen. Open Floor movement practice heeft als doel deze ervaring in je leven te integreren.

In de Open Floor movement practice staan de fundamentele universele principes van beweging centraal die ons werk tijdens bewegingssessies en danssessies ondersteunen en verdiepen. Via beweging gaan we op zoek naar de verschillende facetten van onszelf. Een diepgaande uitnodiging om het lichaam in beweging te brengen, dit in combinatie met de kwaliteiten van de verschillende soorten relaties. We werken en bewegen rond de kwaliteit van de relatie die we met onszelf hebben en de basisbehoefte aan stabiliteit en aanvaarding van jezelf. Daarnaast bekijken we ook onze basisbehoefte aan contact met de andere, de nood en het belang van gezien te worden, de basisbehoefte om erbij te horen en je doel in je leven te vinden. Dit alles ligt gebed in 4 dimensies nl. lichaam (embodiment), emoties (emotionele intelligentie), gedachten (mindfulness) en energie (presence).

Deze reeks is open voor iedereen, zowel nieuwkomers als geoefende dansers.

In deze uitzonderlijke tijden kan het zijn dat de lessen of een aantal ervan niet bij ons in Souldance kunnen doorgaan.

Tot op heden mogen we niet samenkomen. Deze reeks gaat van start van zodra we wettelijk mogen, life in Souldance.

Ben je reeds ingeschreven, we houden je inschrijving op hold en van zodra we mogen dansen we en schuiven we de reeks verder op. Indien ze niet kan doorgaan, krijg je je inschrijving terug (bij KMO subsidie gelden andere regels).

Indien je online wil dansen, bekijk onze video’s of schrijf je in voor de open lessen online op zondagvoormiddag.

Indien je vragen hebt, mail naar nele@souldance.be