Maak je keuze uit onze 3 inschrijvingsformulieren

Inschrijvingsvoorwaarden

Opleidingen en groeitrajecten

Voor groeitrajecten & langdurige opleidingen van 2 jaar of meer wordt gewerkt met een intakegesprek. Inschrijven voor het intakegesprek kan via de website of telefonisch. Een medewerker neemt contact op voor een afspraak.

Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of jouw verwachtingen en ons aanbod op elkaar afgestemd zijn. Zowel inhoudelijke als praktische aspecten worden besproken. Op het einde van het gesprek worden alle algemene voorwaarden op papier meegedeeld. Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld in 2 exemplaren. Betaling gebeurt steeds per overschrijving. Een betalingsspreiding kan worden aangevraagd, mits administratieve kosten.

Voor groeitrajecten en opleidingen van 1 jaar, is geen intakegesprek vereist. Als je je inschrijft via de website is de inschrijving definitief.

Avonden op losse basis

INSCHRIJVEN OF KOM GEWOON LANGS

Let op! Als je niet bent ingeschreven, kunnen we je niet verwittigen bij een eventuele ziekte van de lesgever of door weersomstandigheden. Hou dus steeds de website in de gaten.

Workshops & bijscholingen

INSCHRIJVEN VERPLICHT!

Je bent definitief ingeschreven als je je naam, adres, telefoon en e-mail hebt doorgegeven. Je kan steeds inschrijven tot de dag vóór de start van de workshop of tot de workshop volzet is. Je ontvangt géén brief meer voor de start van de workshop. We moedigen iedereen aan om in te schrijven via de website die beschikt over een automatisch inschrijvingssysteem. Gelieve niet per e-mail in te schrijven. Indien je niet over internet beschikt, kan je telefonisch inschrijven.

Indien je komt zonder inschrijven, wordt 15% van het cursusbedrag (min. 5 euro) extra aangerekend omwille van administratieve redenen.

Inschrijven à la carte

Combineer je min. 3 verschillende workshops? Schrijf je in tegelijkertijd in en vanaf 350 € krijg je 10% op alle workshops van jouw keuze. Op onze website is een inschrijvingsformulier voorzien voor à la carte inschrijvingen.

Neem gerust contact op met een Souldance medewerker als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van je pakket.

Algemene voorwaarden

Betaling

De betaling gebeurt contant ter plaatse op de dag van de workshop of de eerste les van een reeks. Gelieve gepast geld mee te brengen. Vanaf een bedrag van 300 € wordt op aanvraag gewerkt met overschrijving. Gelieve hiervoor zelf contact op te nemen met het secretariaat vóór de start van de workshop zodat we het correcte rekeningnummer kunnen doorgeven. Voor reductiepakketten à la carte, groeitrajecten en opleidingen wordt altijd gewerkt met overschrijving.

Indien je niet voldoende geld meebrengt voor een éénmalige activiteit, kan je helaas niet deelnemen.

Indien je niet voldoende geld meebrengt bij de start van de workshop wordt 25% van het cursusbedrag (min. 5 euro) aangerekend omwille van administratieve redenen.

Indien je de eerste les niet aanwezig kan zijn, neem dan contact op met het secretariaat vóór de start van de reeks, zodat we de betaling op een andere manier kunnen regelen. Vanaf de tweede les kan geen contant geld meer worden ontvangen vanwege administratieve redenen.

Factuur

Gelieve bij inschrijving te vermelden of je een factuur wenst en de juiste gegevens door te geven. Latere aanvragen kunnen niet meer verwerkt worden omwille van administratieve redenen. Voor elke opleiding en elk traject wordt een factuur opgemaakt.

Verantwoordelijkheid

Bij inschrijving verklaar je dat je de lessen volgt uit vrije wil en op eigen verantwoordelijkheid. Je meldt de lesgever op voorhand indien je in behandeling bent (fysiek of psychisch) en / of medicatie neemt. Indien je onder invloed van alcohol of drugs bent, wordt je de toegang tot de lessen geweigerd. Bij aanvang van bepaalde (langdurige) workshops vragen we dit schriftelijk te bevestigen bij de start. Bij iedere bewegingsles ben je vanaf het begin aanwezig. De opwarming die gegeven wordt is bedoeld om letsels te voorkomen en de veiligheid te garanderen. Indien je te laat komt, doe je dit op eigen risico en verantwoordelijkheid.