18 mei start om 19u-21u

Ben je geïnteresseerd om een professionele opleiding of een langdurig persoonlijk traject te volgen in Souldance, wil je weten wat we gebieden hebben, specifieke uitleg, etc…. dan ben je welkom op onze info-momenten.

Je kan er met ons kennis maken, cursussen inkijken, team ontmoeten….

De opleidingen starten in september 2017. Om je in te schrijven is er een specifieke procedure. Dit heeft als doel dat je als cursist je verwachtingen duidelijk maakt en wij tonen wat we te bieden hebben en te kijken of dit strookt met elkaar. Ook wordt er gepolst naar je opleidingen, huidige en toekomstige werk die je voor ogen hebt. Daarom dien je een motivatiebrief op te sturen en wordt je uitgenodigd om langs te komen voor een intake gesprek (voor  17 juli), om dan na overleg de inschrijving definitief te kunnen maken.

Op de info-momenten wordt hierover ook meer duidelijkheid gebracht. We geven langdurige opleidingen en daarvoor is afstemming heel belangrijk.

Graag inschrijven, we willen iedereen te woord kunnen staan.

Tot dan Kurt, Nele & Kristel

Inschrijving info-moment op 18 mei
Indien je wenst aanwezig te zijn klik hier. Geef de gekozen datum door, je eigen naam, met hoeveel mensen je komt en hun namen.
Inschrijving info-moment op 18 mei