Laat u tijdens de Centered Living Groeidagen onderdompelen in wat de centrosofische visie voor u kan betekenen. Ontdek aan den lijve hoe de centrosofische visie tastbaar en voelbaar wordt gemaakt. Gedurende drie dagen verspreid over 1 werkjaar komen we telkens in een vaste groep samen en vindt een gevarieerd aanbod aan ervaring, uitwisseling en input plaats.

Misschien voelt u zich op dit moment (nog) niet helemaal klaar voor een langdurig traject Centered Living, maar merk je dat je nieuwsgierig bent? Dan zijn de centered living groeidagen dé ideale manier om te proeven van wat het model centering en centrosofie te bieden heeft.

De groeidagen zijn laagdrempelig en zijn geschikt voor ieder bij wie de interesse heeft, voor wie de nood voelt om thuis te komen bij zichzelf en om zich verbonden te voelen met de ander.

Het doel van de groeidagen is om het proces van een diepere bewustwording en verandering wakker te maken en een start te zijn van een reis naar wie je werkelijk bent. Het is een dag om te herbronnen en te leven. De dagen bieden een nieuwe, verfrissende kijk op de uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden en voorzien je van de nodige ‘brandstof’ om met hernieuwde energie in het leven te staan.

let op : Deze groeidagen gaan NIET door zoals aangegeven op de folder. Voor nieuwe data hou de website in het oog.